Press "Enter" to skip to content

Beklædning til vintercykling – alt handler om lagdeling

Når temperaturen udenfor falder under frysepunktet, er det let at beslutte sig for vintercykling. Når der regnes med regn, sludd eller sne, kan det være endnu nemmere at beslutte sig for at cykle. Men bevæbnet med viden om, hvordan man klæder sig, kan det være lettere, så tænk måske at køre under disse forhold.

Nøglen til at klæde sig ordentligt til vintercykling er lagdeling. Hvad du har på dig er den vigtigste faktor, når det kommer til ridning om vinteren. Hvert lag udfører en bestemt funktion, og de arbejder sammen for at beskytte dig mod elementerne sammen med at beskytte mod virkningerne af hypotermi. Hypotermi kan bringes, når kold luft udsættes for våd hud, som derefter begynder processen med at sænke kropstemperaturen.

Der vil være tre lag brugt på de fleste forlystelser, base, isolerende og ydre. Der er en bred vifte af tøj i dag, der er lavet af et polyesterstof designet til at fugte fugt væk fra huden og forblive let, når det er vådt.

Basislaget behøver ikke at være designet specielt til cykling. Et meget godt valg er undertøj, der er fremstillet specielt til atleter til at bære udendørs i kolde og våde omgivelser.

Det ydre lag vil være en let cykeljakke, der er både vind- og vandtæt. Da de indre lag gør alt isoleringen, behøver jakken ikke være en voluminøs vinterjakke. De fleste større producenter har et eller to gode valg til vinterkørsel. Du vil gerne bo med cykeljakker på grund af det reflekterende materiale, der vil blive integreret i dem.

Be First to Comment

Skriv et svar