Trykk “Enter” for å komme videre

Klær for vintersykling – det handler om lagdeling

Når temperaturen ute synker under frysepunktet, er det lett å bestemme seg for vintersykling. Når det er varslet regn, sludd eller snø, kan det være enda enklere å bestemme seg for å sykle. Men bevæpnet med kunnskap om hvordan man skal kle seg kan det være lettere, så kanskje tenk på å kjøre under disse forholdene.

Nøkkelen til å kle seg riktig for vintersykling er lagdeling. Hva du har på deg er den viktigste faktoren når det kommer til ridning om vinteren. Hvert lag utfører en spesifikk funksjon, og de jobber sammen for å beskytte deg mot elementene sammen med å beskytte mot effekten av hypotermi. Hypotermi kan oppstå når kald luft utsettes for våt hud, som deretter starter prosessen med å senke kroppstemperaturen.

Det vil være tre lag brukt på de fleste ritt, base, isolerende og ytre. Det finnes et bredt utvalg av klær i dag som er laget av et polyesterstoff designet for å transportere fuktighet bort fra huden og forbli lett når det er vått.

Grunnlaget trenger ikke være designet spesielt for sykling. Et veldig godt valg er undertøy laget spesielt for idrettsutøvere å bruke utendørs i kalde og våte omgivelser.

Ytterlaget blir en lett sykkeljakke som er både vind- og vanntett. Siden de indre lagene gjør all isolasjonen, trenger ikke jakken å være en klumpete vinterjakke. De fleste store produsenter har ett eller to gode valg for vinterkjøring. Du vil ønske å leve med sykkeljakker på grunn av det reflekterende materialet som skal integreres i dem.

Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar