Trykk “Enter” for å komme videre

Shopping i Roma kan være en unik opplevelse

Shopping i Roma kan være morsomt og hyggelig for alle. Her er noen nyttige tips for å hjelpe deg med å finne de beste butikkene å besøke for designerartikler, klær, smykker og mange flere.

De mest populære shoppingområdene er Via del Corso, Piazza Vittorio, Trastevere, Piazza di Spagna og Via dei Condotti og Piazza Navona. Noen av disse selger designerklær og tilbehør; andre tilbyr antikviteter og andre flotte gjenstander.

Fontana di Trevi er det største shoppingområdet og tiltrekker seg flest av alle. Hvis du ikke liker folkemengder mens du handler, kan det være lurt å unngå dette området. Hvis du elsker en god shoppingrunde og ikke har noe imot folkemengder, så er dette definitivt noe for deg: Designermerker som Brioni, Ciesse, Giorgio Armani, Fendi, Gianni Versace og Femme Sistina kan bli funnet.

For gaver og suvenirer er de beste butikkene å besøke Ricami di Firenze, Archeoart og ‘artigianato, noen av disse butikkene har en bred samling å velge mellom og vil til og med tilby å pakke inn varene dine i gave. Vakre designersmykker finner du hos Giovannetti og Pomellato.

Noen av de mest kjente og dyre butikkene finner du i Via Condotti-området, blant dem er Louis Vuitton, Cartier, Hermes, Brioni, Modigliani og Battistoni (vi har alle hørt om dem). Disse butikkene er spredt rundt og finnes i Via Tomacelli, Via Borgognona, Via Mario dei Fiori, Via Gregoriana, Via Bocca di Leone, Via Veneto, Via del Babuino og Piazza di Spagna. Verdt et besøk for en smak av designer-luksus.

Roma er utvilsomt et av de viktigste shoppingsentrene i Italia, og de mange distriktene utgjør et shopperparadis. Enten du er ute etter high fashion, antikviteter, møbler eller tilbehør til hjemmet, mat, urter, Flavanoler (Les mer om det her), kan du være sikker på at Roma tilbyr deg et bredt utvalg.

Via Margutta er den andre romerske gaten for antikvitetselskere. Butikkene her tilbyr et bredt utvalg av antikviteter, og de mest populære av disse butikkene inkluderer Ponte Milvio antikvitetsmarked, Antichita Grand Tour og Galleria Agostini.

Vær den første til å kommentere

Legg igjen en kommentar